MENIU

Pisica, detector al sănătăţii... mintale. Este ULUITOR

Pisica, detector al sănătăţii... mintale. Este ULUITOR 

Unii oameni simt o respingere absolută față de pisici, fără a putea da o explicație rațională acestui fapt. Ei nu le pot suporta prezența, și uneori –  le pot chiar alunga din zona în care se află.

Psihologii afirmă că această atitudine este un motiv serios de analiză a comportamentului. Dar majoritatea oamenilor rămân a fi deschiși și iubitori cu micii noștri prieteni.

Un fapt interesant, în acest sens, este că nu există o linie mijlocie dintre cele două atitudini. Oamenii fie iubesc pisicile, fie le urăsc. Și ăsta e un fenomen psihologic foarte interesant și particular.

Valoarea pisicilor în lumea contemporană e una specială. Pisicile au depășit rolul primitiv de a prinde șoareci și de-acum încolo, au devenit un mamifer nobil.

Pisicile sunt posesoarele al unui sistem bioenergetic unic, care intră în armonie cu biocâmpul stăpânului. Mai mult de atât, ele sunt capabile să-și vindece stăpânul la nivel macrospiritual, prin simpla lor prezență în mediul existențial al acestuia, scrie psihologiadeazi.ro.

Mai multe articole despre:
pisici psihologie iubire de pisici