MENIU

Piedone, despre renumărarea voturilor: Nu există temei legal. Eu sunt primarul locuitorilor din Sectorul 5!

Cristian Popescu Piedone

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susține, într-o postare pe Facebook, că nu există temei legal pentru renumărarea voturilor și acuză partidele că folosesc standarde-duble. În paralel, i-a asigurat pe locuitorii din Sector că el îi va conduce în următorii patru ani.

În mesajul transmis atât contracandidaților săi, cât și alegătorilor, Piedone, fost primar al Sectorului 4, transmite că ”oamenii nu mai pot fi mințiți și ignorați”. 

”În timp ce marile partide se opun vehement pentru renumărarea voturilor la Sectorul 1 si la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicită renumărarea. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Hotărați-va, domnilor. Ori e albă ori e neagră!
Nu încercați să vă bateți joc de votul cetățenilor. Oamenii au ales! Este un drept constituțional! Învătați să pierdeți și întrebați-vă de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi mințiți și ignorați!
Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 și 2. Președinții de secție pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale dupa încheierea numărătorii. Deci acum vă contestați singuri!”, scrie Piedone, pe Facebook. 

Fostul edil i-a asigurat pe locuitoriii din Sectorul 5 că rezultatul va fi același chiar dacă se vor renumăra voturile.
”Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu vă lăsați descurajați! Eu, Cristian Popescu Piedone sunt primarul vostru și împreună vom aduce la lumină acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani”, a mai scris Piedone. 

Citește și Cristian Băcanu cere renumărarea voturilor în Sectorul 5