MENIU

VIDEO Petreceri ilegale, sparte de mascați. Vedete, AMENDATE

Imagine de arhivă

Petreceri ilegale întrerupte aseară de polițiști, în câteva localuri și cluburi din capitală. Mai multe vedete, dar și suporteri ai unei echipe de fotbal au fost prinși în timp ce petreceau, deși legea încă nu permite asta. Oamenii nu respectau niciun fel de regulă sanitară, relatează Realitatea PLUS.

Oamenii legii au descins, sâmbătă noaptea, în mai multe cluburi și localuri din Capitală, acolo unde le-a fost semnalat că s-ar desfăsura petreceri ilegale având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm. Mai multe persoane, vedete, dar și membri ai unei echipe de fotbal au fost legitimate și amendate.

În primul dintre acestea, polțiștii au descoperit 30 de persoane care participau la un botez fără respectare măsurilor sanitare impuse ca urmare a prevenirii răspândirii pandemiei de COVID-19. Polițiștii au dat amenzi în valoare de 153.000 de lei, iar administratorul localui a primit 10.000 lei amendă. 

În cel de-al doilea club au fost găsite peste 30 de persoane, care participau, de asemenea, la o petrecre ilegală și care au fost amendate cu 14.500 de lei. Potrivit surselor Realitatea PLUS, printre vedete s-ar număra și cuplul Alex Velea-Antonia, Bianca Drăgușanu, dar și cântărețul Adrian Copilul Minune.

Mai multe articole despre: