MENIU

PETRECERE încheiată în mod tragic într-un garaj din Chicago! Două persoane au murit și 13 sunt rănite

Atac armat in Statele Unite

Două persoane au fost ucise, iar alte 13 rănite într-un atac armat într-un garaj, în Chicago. La adresa respectivă avea loc o petrecere, spun surse din poliția locală. Până în acest moment, niciun suspect nu a fost identificat, dar oamenii legii susţin că sunt două persoane de la care ar fi putut porni disputa care a dus la acest incident. 

Potrivit Ziare.com, atacul armat a izbucnit duminică într-un local improvizat, folosit și ca atelier mecanic auto. Pompierii din Chicago au confirmat bilanțul provizoriu, care conține două decese.

Unul dintre participanții la petrecere a început să tragă înăuntru și a împușcat numeroase persoane", a precizat duminică, Jose Jara, un om al legii din Chicago, pentru presa din Chicago.

"Patru arme au fost găsite la față locului (...). Mai mulți martori, răniți, se aflau în blocul operator", a anunțat și șeful Poliției din Chicago, David Brown.

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 00:35 (08:35, ora României, n.r.). Toate victimele au fost transportate la spitale din apropiere, iar poliţiştii anchetează incidentul.

 

Mai multe articole despre:
Chicago atac armat