MENIU

Petrecere de Revelion la malul mării. Meniu special și reduceri substanțiale la cazare

Petrecere de Revelion la malul mării

Cei care nu și-au făcut încă planuri de Revelion mai au timp să facă rezervări. Hotelierii de pe litoral, de exemplu, au pus la bătaie ce au mai bun pentru noaptea de Anul Nou: meniuri sofisticate, reduceri substanțiale la cazare și seri speciale cu muzică şi programe de karaoke. 

Pe litoral, hotelurile deschise și pe timpul iernii au pregătit pachete speciale de Revelion.

„Pachetele includ prânz, cină cu specific oriental, cină cu specific grecesc și cină cu specific tradițional românesc”, a precizat Elena Drăghici, șef recepție hotel de 4 stele.

„Prețurile încep de la 300 de lei o cameră dublă, la care se poate adăuga masa festivă de Revelion cu preparate tradiționale”, a afirmat Laura Chivu, receptioner hotel de 4 stele.

Primii turişti au ajuns deja pe litoral și se pregătesc pentru petrecerea de Anul Nou.

„O să stăm la masă, o să petrecem cu toată lumea la fel cum petrec toți și o să ne simțim bine”, spune un turist.

„Pentru această perioadă, pe litoralul românesc sunt deschise câteva locații, care, în mare parte, au vândut pachetele pentru Revelion”, a precizat Ștefan Necula, agent de turism.

Bucătarii aşteaptă turiştii cu meniuri sofisticate, pregătite special pentru noaptea dintre ani.

„Surprize multe, un meniu mediteranean. Din fericire, restaurantul este plin, hotelul este plin dupa anii de pandemie care au fost, este un lucru bun”, a declarat Sorin Petcu, șef bucătar.

Singurul lucru care va lipsi de anul nou este zăpada. Meteorologii anunţă temperaturi pozitive, numai bune pentru o plimbare pe malul mării.