MENIU

Persoanele care se vaccinează vor primi un voucher de 100 de lei! Florin Cîțu, ANUNȚ despre stimularea campaniei de vaccinare

Premierul României - Florin Cîțu

Florin Cîțu -premierul României a anunțat, marți, că două măsuri care vor fi implementate pentru stimularea campaniei de vaccinare: acordarea de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează cu schemă completă și o loterie.

„Am fost de acord să începem aceste proiecte-pilot, să vedem cum vor funcționa ele, cu voucherele – cred că sunt de 100 de lei – și o loterie. Deja există un program prin care se pot face astfel de programe, deci la Ministerul Sănătății cel cu voucherele.

Cu cel cu loteria cred că va trebui să mergem la Ministerul Economiei”, a declarat premierul, marți, la finalul ședinței de coaliție.

„Vom vedea în funcție de cum merg proiectele. În iarnă au mai fost făcute astfel de programe, am alocat sume pentru medicii de familie, știți foarte bine, acele sume nu au fost cheltuite. De aceea, propunerea mea în coaliție a fost să pornim cu un program mai mic și, dacă sursele vor fi epuizate, vom aloca resurse mai multe”, a explicat Florin Cîțu.

Mai multe articole despre:
florin citu vouchere covid vaccin stimulare campanie