MENIU

Percheziții în județul Prahova, după ce o casă a fost prădată. Hoții au furat aproximativ 10.000 de euro

Percheziții în județul Prahova / Foto: Arhivă

Mascații au descins, luni, la două adrese din Ploiești și Bucov într-un dosar de furt calificat. Hoții au pătruns într-o casă din Ploiești și au furat aproximativ 10.000 de euro, potrivit realitateadeprahova.net.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Prahova au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Ploiești și comuna Bucov, la persoane bănuite de furt calificat. Trei persoane au fost conduse la sediul unității pentru audieri.

În fapt, la data de 17 februarie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns în interiorul unei locuințe, din municipiul Ploiești și ar fi sustras o borsetă, în care se aflau 40.000 de lei și 1.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, față de un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și lămurirea cauzei sub toate aspectele.