MENIU

Percheziţii în Capitală şi patru judeţe,la persoane bănuite că organizau ilegal partide de vânătoare

În această dimineață, poliţiştii de la arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Poliţiei Române efectuează şapte percheziții şi patru controale în municipiul Bucureşti şi în patru judeţe, la persoane şi firme bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Joi, 24 martie, poliţiştii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează percheziţii ample şi controlae la persoane fizice şi juridice din municipiul Bucureşti şi din judeţele Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov şi Tulcea.

Activităţile se desfăşoară în trei dosare penale în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub coordonarea parchetelor de pe lângă judecătoriile Cornetu şi Giurgiu.

Sunt vizate persoane care ar fi organizat ilegal partide de vânătoare în România, punând la dispoziţia participanților arme şi muniţii letale, închiriate în baza unor documente nelegale ori deţinute fără autorizaţie.

Poliţiştii vor pune în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.