MENIU

VIDEO Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la fabricanți clandestini de țigări

Descinderi ale mascaților (foto arhiva)

Percheziii de amploare ale polițiștilor de la Investigarea Criminalității Economice și procurorilor,în Bucuresti și în județele Ilfov, Călărași, Prahova și Buzău, pentru anihilarea unei rețele care fabrica ilegal țigări și produse din tutun.  Omaneii legii au pus în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliara. 

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au desfăşurat percheziții într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii de producere fără drept de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare.

"La percheziții polițiștii au descoperit o mașină pentru tocat tutun, 2 utilaje pentru confecționat țigarete, mai multe țigarete umplute cu tutun, tuburi goale si o cantitate însemnată de tutun.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul Poliției Sectorului 2 pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Inspectoratelor de Poliție Județene Prahova și Buzău."