MENIU

Percheziții în București și Ilfov. Surse: Sunt vizați membrii clanului Cămătaru

Imagine de arhivă

Polițiștii efectuează, în această dimineață, percheziții la domiciliile mai multor persoane din București și Ilfov, totul în cazul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenintare. Surse judiciare, citate de Ziare.com, spun că ar fi vorba despre un membru al clanului Camataru.  Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecătoria Sectorului 2.

La data de 01.09.2020, autorul însoțit de alte persoane s-a deplasat la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei, unde a provocat un scandal public, a amenințat cu cuțitul o persoană și a agresat o alta, care a încercat să aplaneze conflictul, se arată înt-o informare a poliției. 

Ulterior, acesta a amenințat persoana agresată cu alte acte de violență, merrgând până acolo încât să îl amenințe că va avea de suferit dacă va depune plângere și va da declarație la poliție legată de cele întâmplate. 

Lucrurile nu s-au oprit însă aici, și asta pentru că în luna octombrie se parcă că acesta ar fi amenințat o altă persoană cu acte de violență, solicitându-i 100 euro.

Potrivit surselor citate, se pare că persoana de la care a pornit scandalul este Raul Băloi, unul dintre apropiații lui Nuțu Cămătaru. Băloi a fost cercetat în mai multe dosare, pe numele său existând chiar și o condamnare emisă de un tribunal din Suedia.

 

Mai multe articole despre: