MENIU

Paznicul unei parcări din Austria, snopit în bătaie și amenințat cu moartea de 2 șoferi de TIR români! Ce i-a deranjat pe bărbați

Grătar - imagine de arhivă

Doi șoferi de TIR români au fost arestați în Austria după ce l-au bătut pe paznicul unei parcări. Mai mult, aceștia l-au amenințat pe bărbat cu un cuțit, susținând că îl vor ucide. Nemulțumirea românilor a pornit de la faptul că angajatul companiei de securitate ce se ocupa de parcarea respectivă le-a cerut să stingă grătarul pe care îl aprinseseră între camioane.

Românii încearcă să se simtă "acasă" oriunde ar merge. O dovedesc doi șoferi de TIR care au făcut un grătar cu flacără deschisă într-o parcare din Austria, deși acest lucru era interzis. Pentru ca ospățul să fie complet, aceștia au pus și muzică, și acest lucru fiind, de asemenea, împotriva regulilor companiei care adminstrează parcarea respectivă, relatează Ziare.com.

Românii au devenit agresivi după ce agentul de pază în vârstă de 42 de ani - care le repetase încă de la prima oră a dimineții de duminică, de când au oprit acolo, că nu au voie să facă grătar sau să dea muzica tare - a trecut din nou pe lângă cei doi șoferi și i-a avertizat că încalcă regulile parcării. Unul dintre români, în vârstă de 46 de ani, l-a lovit de mai multe ori în spate cu pumnul și a dat cu el de pământ, unde l-a imobilizat, ajutat de alt camionagiu.

Între timp, al doilea român, care are tot 46 de ani, a apucat un cuțit de bucătărie și l-a amenințat pe paznic că îl va ucide, conform informațiilor publicate pe site-ul poliției.

După ce a reușit să scape, paznicul a sunat la poliție.

Inițial, cei doi români au fost arestați, dar nu au recunoscut faptele în timpul audierilor și în prezent sunt cercetați în stare de libertate.