MENIU

Patru țări impun restricții pentru români din cauza numărului mare de cazuri coronavirus

Romania

Numărul mare de cazuri coronavirus afecteaza libertatea de mișcare a românilor în Europa. Patru țări impun anumite condiții.

Numărul cazurilor de coronavirus din România este pe o pantă ascendentă, astfel că românii vor avea restricții în anumite țări din Europa.

Estonia 

În Estonia românii pot intra insa trebuie sa stea in izolare timp de 2 saptamani din cauza ratei mari de infectare din tara noastra. Masura este valabila incepand din data de 22 iunie.

Danemarca

Danemarca a deschis de sambata granitele pentru calatorii din cele mai multe tari europene, insa romanii pot sa mearga doar cu anumite restrictii. Ambasada Romaniei din Copenhaga a anuntat ca romanii care vor sa calatoreasca in Danemarca pot face acest lucru doar daca au minimum 6 nopti de cazare rezervate in aceasta tara.

Malta

Malta ia masuri de relaxare e la 1 iulie insa nu a inclus pe lista tarilor sigure si Romania. Lista urmeaza sa mai fie actualizata.

Slovacia

Slovacia si-a deschis de asemenea frontierele, insa numai pentru cetatenii din Bulgaria, Cipru, Rep. Ceha, Danemarca, Insulele Feroe, Estonia, Finlanda, Grecia, Croatia, Islanda, Liechtenstein, Lituania, Letonia, Ungaria, Malta, Germania, Norvegia, Austria, Slovenia, Elvetia, Muntenegru, Monaco si Polonia, potrivit Ambasadei Romaniei la Bratislava.

Mai multe articole despre: