MENIU

Patru persoane rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. A intervenit elicopterul SMURD - FOTO

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un accident rutier cumplit a avut loc, joi, în localitatea Butea din judeţul Iaşi. Patru persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, potrivit realitateadeiasi.net.

Şoferul unui autoturism a intrat cu viteza într-o curbă, a derapat, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, iar mai apoi a părăsit partea carosabilă. Autoturismul s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ.

Sursa foto: bzi.ro

Conform autorităților, în urma impactului au rezultat patru victime, doi bărbați și două femei cu vârste aproximative între 30 și 40 de ani.

La fața locului au interevnit două autospeciale de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, o ambulanță tip C și una tip B de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași.

Sursa foto: bzi.ro

Patru persoane au fost rănite, dintre care una este inconştientă şi încarcerată. Bărbatul care a fost încarcerat va fi predat elicopterului de salvare aeriană SMURD, la Târgu Frumos, iar ceilalți pacienți vor fi transportați la unități spitalicești din județul Iași.

„Echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului se deplasează la un accident rutier produs în localitatea Butea, comuna Butea. În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, dintre care 2 sunt conștiente, autoevacuate, iar o victimă este inconștientă și încarcerată. Intervin două autospeciale de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos, o ambulanță tip C și una tip B de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Mai multe articole despre:
accident iasi elicopter smurd