MENIU

Patru copile din Iaşi au dispărut, după ce şi-au dat întâlnire cu un tânăr pe Facebook - FOTO

Sâmbătă, pe data de 3 iunie 2017, patru fete, trei din Iaşi şi una din Miroslava, au plecat de la domiciliu fără să anunţe pe nimeni.

Minorele, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, ar fi plecat la un tanar in municipiul Ploiesti. Parintii tinerelor sunt disperati si se gandesc la ce este mai rau, avand in vedere varsta frageda pe care o au adolescentele. Parintii tinerelor suspecteaza ca fiicele lor au ajuns pe mana unor proxeneti.

Fetele se numesc Georgiana Eliza Raducanu, Visan Adelina, Visan Iulia Elena si Balios Beatrice Elena.

"Politistii din Iasi cauta 4 minore, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, din mun. Iasi si comuna Miroslava, care au plecat de la domiciliu si nu s-au intors pana in prezent. Politistii au fost sesizati ca minorele au plecat voluntar de la domiciliu, din data de 3 iunie a.c. si nu au mai revenit.

VISAN ADELINA, de 12 ani, are inaltimea de 1,45 metri, aproximativ 48 kg, constitutie astenica, ten masliniu, par lung brunet, iar la data plecarii era imbracata cu blugi si tricou de culoare albastra si era incaltata cu pantofi sport de culoare gri.

VISAN IULIA-ELENA, de 13 ani, are o inaltime de 1,50 metri, aproximativ 48 kg, constitutie astenica, ten masliniu, parbrunet lung, iar la data plecarii era imbracata cu blugi de culoare albastra, tricou de culoare roz si era incaltata cu pantofi sport de culoare alba.

BALIOS BEATRICE-ELENA, de 13 ani, are inaltimea de circa 1,50 metri, greutate de 45 kg, constitutie astenica, ochi caprui, fata ovala, ten deschis, par lung, vopsit blond. La data plecarii de la locuinta purta un tricou de culoare albastra cu dungi albe, colanti de culoare neagra cu puncte albe, iar in picioare pantofi sport de culoare neagra.

RADUCANU ELIZA-GEORGIANA, de 14 ani, are inaltimea de 1,55 metri, greutate de 49 kg, constitutie astenica, ten masliniu, fata ovala, par saten, lung pana la nivelul umerilor, ochi caprui. In momentul plecarii era imbracata cu o pereche blugi de culoare albastru deschis, rupti, purta o bluza de culoare gri si era incaltata cu o pereche de pantofi sport de culoare aurie. Avea asupra ei o geanta aurie cu toarta tip lant.

Persoanele care pot furniza orice informatii despre persoanele disparute, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!", se arata intr-un comunicat emis de IPJ Iasi.

Cele patru minore au fost ajutate sa faca rost de bani de catre un tanar care le-a luat telefoanele mobile si le-a amanetat, iar mai apoi o parte din suma de bani obtinuta le-a fost inmanata si lor. Asa au fost sustinute financiar adolescentele pentru a putea pleca catre Ploiesti la barbatul a carui identitate este necunoscuta.

Oamenii legii urmeaza acum sa afle cum au putut fi fetele determinate sa plece fara sa anunte pe nimeni.

sursa

Mai multe articole despre:
fete copil dispărut copii dispăruţi dispărute