MENIU

Patru bărbați, reținuți pentru trafic de droguri, în Cluj. Ce au găsit procurorii la locuințele lor - VIDEO

Patru bărbați, reținuți în Cluj pentru trafic de doguri

Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri. Procurorii DIICOT Cluj și polițiștii au ridicat, în urma a șapte percheziții domiciliare, 142 kg de cannabis și mai multe kilograme de muguri. 

”La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Alba, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme şi aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis", se arată în comunicatul DIICOT.

Anchetatorii au ridicat de la aceștia și un cântar electronic, opt telefoane mobile şi instrumente folosite pentru consumul de cannabis.

În urma perchezițiilor au fost duse la audieri zece persoane. Ulterior, patru dintre acestea, cu vârste între 29 și 44 de ani, au fost reținute, informează realitateadecluj.net