MENIU

Patronul restaurantelor El Torito și Banjo Jack a fost ATACAT în restaurantul său de lângă Foișorul de Foc

Patronul restaurantelor El Torito și Banjo Jack a fost bătut măr într-unul dintre restaurantele sale de lângă Foișorul de Foc. Acesta a fost atacat cu un ciocan, cu un pistol și cuțite. Momentan, bărbatul se află sub supraveghere medicală.

Atacatorii ar fi de naționalitate străină. Mai mulți motocicliști ar fi ajuns pe o stradă aproape de Foișorul de foc și ar fi aruncat un ciocan, apoi au scos o armă cu bile de cauciuc, după care au folosit cuțite.

Este un atac care seamănă cu cel de la Nuba.

Unul dintre martori spune că au fost 15 motocicliști care aveau veste Hells Angels.

Secția 8 Poliție, la ora 20.21 a fost sesizată prin 112, că în strada Iancu Căpitanu, nr.30 are loc o agresiune. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a luat legătura cu numitul Furtună Octavian, care a sesizat că, în urma cu 10 minute, se afla pe terasa restaurantului La Negra din str.Traian, nr. 238, împreună cu încă 3 persoane, moment în care în fața acestuia s-a oprit un grup de 12 motocicliști ce purtau veste de culoare neagră inscripționate HELLS ANGELS, care au început să-i lovească pe doi dintre ei, cu pumnii, picioarele. La fata locului s-au prezentat două echipaje SMURD care au acordat primele îngrijiri medicale numiților Furtună Octavian și Cozma Costel, ulterior a fost luată masura transportării la spitalul Sf Pantelimon.

Mai multe articole despre:
patron atac restaurant