MENIU

Patronul Digi-RCS, Zoltan Teszari, a fost implicat in evenimentele din 1989 din Romania

Milionarul fără chip, Zoltan Teszari

Unul dintre cei mai bogați oameni din România și influenți oameni de afaceri, Zoltan Teszari, patronul companiei Digi-RCS a cerut înainte de 2000 să i se acorde titlul de luptător în revoluția din 1989, arată o analiză făcută de HotNews.

O analiză jurnalistică făcută de HotNews arată că omul de afaceri și-a cunoscut partenerii de afaceri din prezent în perioada în care a participat la Revoluția din decembrie 1989. Descoperirea a fost făcută în urma unui demers jurnalistic care a plecat de la iubitul Laurei Codruța Kovesi.

„Abia în ziua când șefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a reacționat oficial la insinuările Antenei 3 în legatură cu iubitul ei angajat la RDS-RCS, numele lui Florin Nemeș a devenit de interes public. Netul n-a reținut mare lucru despre el. Mircea Badea s-a învârtit in jurul paginii de Facebook sperând să găsească un like compromițător, o poză sau orice care ar sugera că acuzațiile de șantaj împotriva  familiei Voiculescu și Antenei 3 ar fi comandată de iubitul lui Kovesi. Orice gazetar curios să afle cu bună credință ceva relevant despre Nemeș l-ar fi căutat în legatura Zoltan Teszari, patronul ultra-discret de la RDS - RCS. Alăturând cele doua nume, Google devine puțin mai generos. În continuare nu ne spune mare lucru despre Nemeș, dar aflăm ceva foarte interesant despre Teszari”, scriu jurnaliștii de l a HotNews. 

Analiza arată cum patronul de la Digi-RCS a ajuns să primească titlul de „Luptător pentru victoria revoluției Române”.

Știrea completă, pe HotNews.ro

Mai multe articole despre:
null