MENIU

Patron a două cluburi și angajați ai acestuia, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii din cadrul Direcției de investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților Sorin Cristian Chirica, Florin Marian Anghel, Florint ARtem și Radu Ciprian Marinescu, într-un dosar de trafic de droguri.

Mai exact, Sorin Cristian Chirica, administrator în fapt a două cluburi de pe raza municipiului Tulcea, Florin marian Anghel, Florin Artem și Radu Ciprian Marinescu, angajați ai cluburilor, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, și deținere de droguri de mare risc, fără drept.

Potrivit procurorilor, în cursul anului 2015, inculpaţii au deţinut şi comercializat în două cluburi de pe raza municipiului Tulcea, droguri de risc şi droguri de mare risc, respectiv, cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş.

La data de 2 februarie 2016, DIICOT a solicitat Tribunalului Tulcea luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de inculpați.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea.

Suportul tehnic și informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informații și Protecție Internă.

 

Mai multe articole despre:
DIICOT trafic de droguri trafic de droguri club