MENIU

Patroana unui service auto din Piteşti a bătut măr o altă femeie

Patroană din Pitești, reținută

O femeie de afaceri din Piteşti, are probleme cu legea din pricina comportamentului său agresiv. Patroana fost reţinută sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe şi şantaj, potrivit realitateadearges.net.

Patroana a fost reţinută pentru loviri şi alte violenţe, după ce, spun poliţiştii, ar fi bătut măr o piteşteancă în vârstă de 41 de ani.

Femeia de afaceri, în vârstă de 62 de ani, este deţinătoarea unui service auto din Piteşti. Motivul pentru care și-a pierdut controlul aici

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj și loviri sau alte violențe, și au reținut o femeie de 62 de ani. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 octombrie a.c., femeia ar fi lovit o altă femeie, de 41 de ani, din Pitești, și ar fi amenințat-o cu acte de violență", se arată într-un comunicat la IPJ Argeş.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Mai multe articole despre:
Piteşti