MENIU

« Patria mea eşti tu »: Un nou serial turcesc pe Kanal D despre dragoste şi război. Primul episod

<h2>Patria mea eşti tu</h2>
<h2>Patria mea eşti tu</h2>
<h2>Patria mea eşti tu</h2>

« Patria mea eşti tu » In aceasta seara, de la ora 20:00, a avut loc premiera serialului „Patria mea esti tu”, pe Kanal D. Noul serial turcesc le-a adus o bucurie uriasa telespectatorilor: reintalnirea cu doi actori plini de forta dramatica: Halit Ergenc si Berguzar Korel.

« Patria mea eşti tu » una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste spuse vreodata, ce ii are ca protagonisti, in rolurile principale, pe Halit Ergenc, care l-a intruchipat extraordinar pe Suleyman Magnificul in serialul omonim, si pe Berguzar Korel, sotia acestuia si actrita foarte iubita in Romania datorita rolului exceptional din "1001 de nopti", productie difuzata tot de Kanal D. Iubirea dintre cei doi actori, inceputa in urma cu un deceniu, pe platourile de filmare de la "1001 de nopti" continua, asadar, pe micul ecran, odata cu acest nou serial ce poarta semnatura regizorilor seriei "Secolul Magnific".

Dramatica poveste de iubire va atinge inimile telespectatorilor si va arata cum stralucirea dragostei adevarate poate fi umbrita de cele mai dure imprejurari ale vietii.

« Patria mea eşti tu » O exprimare puternica a celor mai profunde si autentice emotii, prin personaje memorabile, interpretate de actori extraordinari, romantism uluitor, scenariu inteligent, filmari in locatiile spectaculoase, desfasurate de-a lungul coastei Marii Egee, de o frumusete care iti taie respiratia, toate acestea vor face din vizionarea serialului o experienta unica.

VEZI online pe Kanal D primul episod din Patria mea eşti tu

Dincolo de povestea de iubire, exista contextul istoric si personajul care are corespondent in realitate. Actiunea din "Vatanim Sensin" are loc in 1919, in timpul razboiului de Independenta al Turciei, iar Cevdet, personajul interpretat de Halit Ergenc, este transpunerea pe ecran a personalitatii unui erou national, pion important in razboiul dintre Turcia si Grecia, unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

« Patria mea eşti tu » Schimbarile dramatice socio-politice, realitatea cruda a razboiului pun dragostea dintre Cevdet (Halit Ergenc) si Azize (Berguzar Korel) la grea incercare.

Ea este mama devotata care lupta pentru a-si tine familia unita in vremuri extrem de dificile pentru o femeie. O femeie care isi gaseste alinarea in amintirea dragostei traite, dar care se vede nevoita sa-l respinga pe cel iubit. O mama condamnata sa aleaga intre familie si feminitate.

« Patria mea eşti tu »El este unul dintre cei mai tragici eroi ai tuturor timpurilor, un erou condamnat sa infrunte ruina familiei sale, fara a putea impidica acest lucru. Un tata al carui destin este sa fie parasit de familie si de femeia iubita din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvalui nimanui. Cevdet e barbatul indragostit, blestemat sa priveasca cum femeia iubita ii scapa printre degete, fara a se putea opune. Cu toate acestea, el nu va renunta la minciuna sa, in numele juramantului facut, juramant atat de apropiat sufletului sau. Acest barbat, suficient de curajos sa infrunte moartea fara ezitare, accepta sa piarda ce este mai de pret in viata sa, conform kanald.ro

Femeia pe care a lasat-o in urma ii va sfasia sufletul cand va accepta casatoria cu un alt barbat, insarcinata fiind cu copilul sau. De ce ar accepta acest lucru? Cum este posibil ca cel mai transparent adevar sa cuprinda cea mai tragica minciuna? Poate dragostea invinge mandria si onoarea? Poate ramane dragostea nealterata in fata tradarii?

« Patria mea eşti tu »La 10 ani dupa ce iubirea i-a unit la filmarile serialului „1001 de nopti” (difuzat tot de Kanal D), cei doi, deveniti intre timp soti si parintii unui baietel, isi continua periplul actoricesc impreuna, intr-un serial unic prin modul in care sunt exprimate cele intense trairi.

« Patria mea eşti tu » Ce se întâmplă în noul serial de la Kanal D?

« Patria mea eşti tu » Razboiul si transformarile politice si sociale din Turcia anilor 1919 ii expun pe Cevdet (Halit Ergenc) si Azize(Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele doua personaje traiesc parca o dragoste blestemata, ea mama nevoita sa-si creasca singura copiii in vreme de razboi, el – tata devotat si nevoit sa asiste la destramarea familiei sale.

„Cevdet este un personaj tragic, dar cu o forta de seductie incredibila. Viata perfecta pe care o duce alaturi de sotie si cei trei copii ai lor se spulbera sub amenintarea razboiului. Singurul reper luminos in mijlocul acestei furtuni e doar dragostea dintre Cevdet si Azize”, spune Halit Ergenc.

« Patria mea eşti tu » Cevdet este un adevarat erou pentru tara sa, de asemenea, este un sot iubitor pentru Azize, tata plin de compasiune pentru cei trei copii ai sai. In vreme ce acesta lupta pe front alaturi de fratele sau, Tevkif (Onur Saylak), un complot reuseste sa il desparta pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alaturi de soacra si copii, in Izmir. In acest timp, asupra lui Cevdet planeaza amenintarea Curtii Martiale pentru nesupunerea in fata unui superior. Acesta este doar inceputul unei drame ce pare fara sfarsit, in care singurul fir luminos pare sa fie doar dragostea pura pe care si-o poarta Cevdet si Azize.

Mai multe articole despre:
serial Kanal D patria mea esti tu