MENIU

Pățania unui cuplu de italieni: au plecat în vacanță la Cracovia, dar au ajuns la ...Craiova! Turiști: A fost un șoc

Aeroport Craiova/ Facebook

Incident mai puțin plăcut pentru un cuplu de turiști italieni. Aceștia și-au propus să plece în vacanță în orașul Cracovia din Polonia, dar au ajuns de fapt la Craiova! Și-au dat seama de încurcătură abia când au aterizat pe aeroportul din România.  

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti”, scrie gazzettinodelchianti.it, citată de G4Media.ro.

Cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, a mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, povestesc cei doi soți.

Din câte se pare, eroarea a apărut din cauza asemănării celor două nume.

Aceștia au explicat și de ce nu li s-a părut ciudată diferența de nume: „În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”.

Deoarece nu au mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, cei doi s-au cazat la un hotel din Craiova, iar la întoarcere spun că vor rezolva situaţia cu agenţia e turism, mai arată sursa citată.

Mai multe articole despre:
italieni cuplu italieni cracovia craiova