MENIU

Parodia unei vedete tv la adresa lui Trump a atras oprobriul si a costat-o pe aceasta slujba

O binecunoscută actriță de comedie a fost criticată dur, atât de oficiali republicani, cât și de către democrați, în urma unei fotografii menite a fi o glumă, în care aceasta ținea în mână un mulaj reprezentând capul tăiat al lui Donald Trump.

Deși se voia un moment comic, o mare parte a opiniei publice nu a gustat gluma, iar postul CNN, cu care actrița Kathy Griffin avusese un contract, a rupt orice legătură că aceasta, informează The Whashington Times.

După ce Kathy Griffin a expus fotografia, aceasta continuă să primească din plin ecourile survenite în urma glumei sale, considerată mult prea grosolană.

Aceasta l-a înfuriat pe președintele Trump, a atras critici pe scară largă din partea reprezentanților ambelor partide politice americane și a costat-o pe actriță slujba sa de la CNN.

Întreaga familie Trump a reacționat categoric la ieșirea lui Griffin.

„Ca mamă, soție și ființă umană, acea fotografie este foarte deranjantă. Când vă gândiți la unele dintre atrocitățile care se întâmplă astăzi în lume, a exhiba o astfel de fotografie ca aceasta este pur și simplu un lucru greșit și mă face să-mi pun întrebări despre sănătatea mentală a persoanei care a făcut-o”, a declarat Melania Trump într-o postare.

Donald Trump Jr. a fost și mai tranșant:

„Dezgustător, dar deloc surprinzător. Aceasta este astăzi Stânga. Ei consideră acceptabil. Imaginați-vă cum ar fi fost dacă un conservator i-ar fi făcut acest lucru lui Obama când era președinte!”  

În urma reacțiilor virulente, Griffin a postat un videoclip pe contul ei de socializare, în care își prezintă scuzele și recunoaște că a trecut limita.

În urma valului de critici, postul CNN a anunțat miercuri că a încetat colaborarea cu Griffin.