MENIU

Părinţii milenari. Tu ştii ce înseamnă?

Părinţii milenari. Tu ştii ce înseamnă?

Părinții milenari reprezintă o categorie aparte de părinți, care se diferențiază prin implicarea aparte de care dau dovadă în creșterea copilului. 

Părinții milenari sunt desemnați acei părinți născuți între anii 1980 și la începutul anilor 2000; ei sunt prezenți pretutindeni, remarcându-se nu doar pe piața muncii, ci și în calitate de părinți prin implicare deosebită.

Se pare că în momentul de față una din cinci mame este milenară, procentul ridicându-se în SUA la 90% din cele 1.5 milioane de proaspete mame din ultimul an. Părinții milenari sunt o forță puternică care modelează viitorul parenting-ului.

Părinţii milenari sunt prima generație care a intrat în contact cu social media, sunt extrem de conștienți de propria identitate, iar reprezentarea online de care beneficiază trebuie concepută și menținută cu mare atenție. Părinţii milenari au conturile de social media bine cultivate semnalează starea de sănătate, statutul și se adresează conectării cu semenii.

Părinții milenari au șanse mai mari decât generațiile anterioare să considere identitatea de părinte drept o parte majoră a existenței lor; sunt persoane care știu ce își doresc pe plan personal, politic și ideologic, fie că este vorba despre mame singure sau tați aflați în concediu de paternitate.

Mai multe despre părinţii milenari, puteţi citi AICI

 

Mai multe articole despre:
părinţi media social media părinţi milenari