MENIU

Părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să preda autorităţilor buletinul fetei lor. Surse

Părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să predea autorităţilor buletinul fetei lor. Aceştia au mers joi la DIICOT, unde fuseseră citaţi tocmai pentru a preda actul de identitate al adolescentei.

Singura întrebare la care a acceptat mama Alexandrei să răspundă a fost cea referitoare la predarea cărții de identitate a fetei. Nici nu se gândesc părinții tinerei să facă asta pentru că ei speră în continuare că fiica lor este în viață.

Mama și tatăl Alexandrei au venit pentru prima oară la DIICOT în Capitală și au făcut-o doar pentru a citi raportul Institutului de Medicină Legală, care a stabilit că profilul genetic al fetei lor a fost găsit acasă la Gheorghe Dincă. Iar certitudinea este una de 99,93 la sută. Au petrecut în biroul anchetatorilor aproape o oră.

Părinţii Alexandrei Măceşanu au ajuns DIICOT, joi, în jurul orei 13:00. Mama Alexandrei a spus că nu predă buletinul fetei. 

Întrebată dacă va preda cartea de identitate a Alexandrei, mama fetei a răspuns că nu. Predarea buletinului este necesară pentru a declara decesul Alexandrei. 

Părinţii Alexandrei Măceşanu au fost citaţi la DIICOT pentru a preda buletinul Alexandrei. Decizia vine după ce expertiza ADN a confirmat că rămăşiţele umane din curtea lui Gheorghe Dincă îi aparţin fetei. 

Procurorii antimafia susțin că, în urmă cu două zile, când a fost finalizat raportul INML, potrivit căruia oasele din curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei, părinții fetei au fost anunțați de anchetatorii de la DIICOT Craiova.

Tot atunci, procurorii le-au cerut acestora să predea buletinul minorei, însă părinţii au refuzat. Ei au cerut să citească raportul final, înainte de a preda documentul. În acest sens, DIICOT a emis o citație, pentru ca familia să aibă acces la raportul de expertiză.