MENIU

Panică la staţia de metrou Piaţa Victoriei

Panică la metrou

Alertă la Piaţa Victoriei! O garnitură de metrou, care circula dinspre stația Piața Romană spre Piața Victoriei, a ajuns pe peron plină de fum, cel mai probabil, din cauza unui scurtcirtuit care a avut loc în tunel. 

Fumul a ajuns și pe peron la stația Piața Victoriei, în timp ce sute de oameni se îndreaptă spre serviciu cu metroul, potrivit evz.ro.

„Astăzi, în jurul orei 08.30, un tren de metrou de pe Magistrala 2 a făcut un arc electric, care a produs fum. Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru scoaterea fumului cu ajutorul instalaţiilor de ventilaţie din staţie. La acest moment, fumul a fost evacuat”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Circulaţia trenurilor nu a fost afectată, aceasta desfăşurându-se în condiţii normale. Călătorii au rămas în trenurile de metrou până la destinaţie. „Nu a existat în nici un moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţă, inconvenientul fiind că s-a simţit fum”, au menţionat reprezentanţii administratorului metroului bucureştean.

Mai multe articole despre:
metrou victoriei panică metrou