MENIU

Panică la Londra! Aeroportul Heathrow, evacuat în urma unei alarme de incendiu

Terminalul 3 al aeroportului londonez Heathrow a fost evacuat în urma unui anunț conform căruia alarma de incendiu a fost pornită. Ulterior acestui fapt s-a relatat nu există "nici un incendiu în Terminalul 3, în ciuda alarmei" și că pasagerii "vor fi direcționați către terminal în scurt timp".

Sursa alarmei încă nu este clară, iar pasagerii s-au plâns că au rămas fără informații din partea personalului. Alarma a fost declanșată în jurul orei locale 12.32, în timp ce terminalul era plin de pasageri care se îmbarcau pe zborurile transatlantice, precum și către Golful Persic și Asia. Acești pasageri au fost evacuați și au rămas în așteptare în timp ce problema a fost cercetată.

O serie de utilizatori de social media au postat mesaje și fotografii ale sutelor de călători care părăsesc clădirea de pe aeroportul din vestul Londrei. Oficialii aeroportului au anunțat mai devreme că terminalul a fost evacuat și că investighează incidentul, considerat o chestiune de urgență, informează The Independent

Mai multe articole despre:
Londra incendiu Heathrow alarmă panică