MENIU

PANICĂ într-un tren Braşov-Bucureşti Nord: Călătorii au fost EVACUAŢI

<p>Mai multe trenuri au &icirc;nt&acirc;rzieri &icirc;ntre 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani</p>

Câteva zeci de călători din trenul InterRegio care circula, miercuri, pe ruta Braşov - Bucureşti Nord au fost evacuaţi din ultimele două vagoane ale garniturii, după ce la penultimul vagon a avut loc o degajare de fum la un boghiu, trenul staţionând o oră şi jumătate în gara din Comarnic.

O degajare de fum s-a produs, miercuri după-amiază, la trenul de pasageri InterRegio 1636 care circulă pe ruta Braşov - Bucureşti Nord, garnitura feroviară fiind oprită în gara din Comarnic, iar conductorul intervenind cu extinctoarele din dotarea trenului, anunţă CFR într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Conform reprezentanţilor biroului de comunicare din cadrul CFR Călători, din cauza unei defecţiuni tehnice la un boghiu de la penultimul vagon al garniturii feroviare s-a produs o emanaţie de fum.

Câteva zeci de călători aflaţi în ultimele vagoane ale trenului au fost evacuaţi şi redistribuiţi în celelalte vagoane, fără ca nimeni să fie rănit.

Trenul, care a staţionat în gara din Comarnic o oră şi jumătate, şi-a reluat drumul către Bucureşti Nord la ora 17.16, fără a fi pusă în pericol siguranţa circulaţiei şi a pasagerilor, precizează reprezentanţii CFR.

Mai multe articole despre:
tren CFR călători evacuat