MENIU

Panică în Catedrala din New York. Un bărbat a intrat cu bidoane de benzină și un aprinzător...

Catedrala St Patrick din New York
Catedrala din New York

La doar câteva zile după incendiul devastator de la Catedrala Notre Dame din Paris, un incident șocant a avut loc la New York, într-un alt edificiu religios celebru.

Un bărbat a fost arestat după ce a intrat în Catedrala Sf. Patrick din New York, cu două bidoane de benzină și brichete, la doar câteva zile după incendiul mistuitor de la Notre Dame.

Bărbatul de 37 de ani din New Jersey a parcat o dubiță pe o stradă laterală din Manhattan, miercuri noaptea, a intrat în zona istorică și apoi s-a întors la vehicul pentru a lua bidoanele cu el, au declarat oficialii de la New York Police Department (NYPD).

"În momentul în care a intrat în catedrală, a fost confruntat de un ofițer de securitate care l-a întreabat unde merge și l-a informat că nu poate merge în catedrală cu aceste lucruri", a declarat John Miller, adjunctul NYPD.

În acel moment, pe podeaua catedralei s-au scurs picuri de benzină dintr-o canistră. A fost alertată poliția și bărbatul a fost reținut.

Nu este clar care au fost intențiile bărbatului. El a spus că a vrut să scurteze drumul spre Madison Avenue prin catedrală și că mașina îi rămăsese fără benzină. Poliția a verificat mașina, iar aceasta mai avea combustibil, notează The Independent.

Care va fi soluția miraculoasă pentru reconstruirea catedralei Notre-Dame

Descoperire fantastică în ruinele catedralei Notre-Dame: E aproape intact

Mai multe articole despre:
catedrala Notre Dame