MENIU

Paleologu îi acuză pe adversarii de la prezidențiale că „refuză” dezbaterile electorale

<p>Theodor Paleologu</p>

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, a spus, marți dimineață, în direct pe B1TV, că regretă „foarte mult” lipsa dezbaterilor electorale din campanie, precizând că principalii săi contracandidați refuză confruntările.

„Regret foarte mult că nu avem dezbateri cu adevărat. Cei care se consideră principalii candidați, așa cred ei că o să intre în turul 2 prin nu știu ce fel de drept divin al persoanei lor, refuză orice dezbatere. Președintele Iohannis refuză dezbaterile. Prim-ministrul Dăncilă refuză dezbaterile. Dan Barna refuză dezbaterile. Mircea Diaconu refuză dezbaterile.

Cred că e foarte grav acest lucru. Ei sunt groparii democrației, pentru că esența democrației este dezbaterea. Cei care disprețuiesc dezbaterea, de fapt, disprețuiesc democrația. Ei fug de dezbatere pentru că nu au substanță și le e frică ca goliciunea proiectului lor să fie expusă.

Refuzul lor e categoric. Trebuia să am o dezbatere la Realitatea TV cu Dan Barna. S-a defilat. Diaconu s-a defilat. Cum numiți acest lucru, dacă nu evitarea dezbaterii? Cred că este foarte grav pentru starea democrației din România faptul că fiecare comunică în bula lui. Doar banii contează în această campanie, nu argumentele, nu proiectele, nu credibilitatea candidaților”, a declarat Theodor Paleologu.

Mai multe articole despre:
null