MENIU

Pacient COVID în același salon cu pacienții de cancer - Situație revoltătoare

Salon de spital

O situație revoltătoare a avut loc la Spitalul Județean din Constanța. Medicii au lăsat ore bune un pacient cu coronavirus printre pacienții cu cancer.

Un bolnav COVID-19 cu simptome vizibile a fost ținut în același salon cu pacienții bolnavi de cancer. S-a întâmplat la Spitalul Județean din Constanța. Medicii l-au testat pe băbat, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Cei patru pacienți bolnavi de cancer au fost și ei testați și așteaptă rezultatul. O cunoștință a unuia dintre pacienți spune că nimeni nu a dezinfectat salonul de spital, iar hainele pacientului pozitiv au rămas pe pat. 

"Acest pacient cu COVID a fost adus vineri dimineață, de pe altă secție. Până seara la 8. Nu li s-a permis să mai iasă. Ieri abia la ora prânzului i-au făcut un test de covid unuia dintre pacienți .. după câteva ore i-au făcut celuilalt. N-a venit niciun doctor, nici vineri, nici sâmbătă ... în afară de asistente personalul auxiliar. Nu s-a făcut o dezinfecție, le-a scos așternuturile și le-au pus dezinfectante de mână", a declarat la Realitatea PLUS o cunoștință a unuia dintre pacienți.

Mai multe articole despre:
coronavirus cancer spital