MENIU

(P) Ştiaţi că ideile voastre pot să ne schimbe viitorul?

(P) Ştiaţi că ideile voastre pot să ne schimbe viitorul?

Philips are în desfăşurare un proiect de responsabilitate socială care îşi doreşte să influenţeze pozitiv viitorul copiilor din România.

Gândit pe trei teme, el încearcă să acopere problematici ce ţin de perioada de sarcină, un start sănătos în viaţă şi recreere prin lumină. Toate sunt zone de interes care aşteaptă idei de viitor din partea societăţii civile.

De aceea, oricine are idei inovatoare în care crede cu adevărat este invitat să le posteze pe site-ul www.ideideviitor.ro. Înscrierea ideilor în concurs se poate face timp de 8 săptămâni, intre 5 iunie-31 iulie, dupa care urmează perioada de jurizare între 4 august-15 august pentru ca între 18 august-29 august să se voteze ideile finaliste. Cele mai bune 3 dintre ele vor fi anunțate pe 1 septembrie și vor fi implementate cu finanțare si suport din partea Philips.

Prin astfel de proiecte, Philips a reuşit să mobilizeze populaţia şi să schimbe mentalităţi în întreagă lume.

Aşa că, de ce să nu ne oprim din ce facem pentru câteva clipe? Apoi să dăm un click pe www.ideideviitor.ro, să analizăm cu atenţie lucrurile care ar putea să schimbe în bine viitorul copiilor noştri şi să venim cu o idee care chiar să transforme acest vis în realitate?