MENIU

(P) Peste 1.000.000 de români au apelat la creditele Cetelem

(P) Peste 1.000.000 de români au apelat la creditele Cetelem

Piaţa creditelor de nevoi personale a revenit la un ritm de creştere susţinut în ultimii ani, fapt demonstrat şi de evoluţia contractelor de finanţare acordate de Cetelem. Peste 1.000.000 de români au accesat până în prezent creditele de nevoi personale aflate în portofoliul Cetelem, companie lider pe piaţa creditelor de consum din România, cel mai adesea, banii fiind utilizaţi pentru renovarea locuinţelor, achiziţia unei maşini sau finanţarea unei vacanţe.

De ce un credit Cetelem? Clienţii apreciază că principal avantaj faptul că pot aplica online, prin intermediul C-net, singurul produs de acest gen din România, disponibil online 7 zile din 7, 24 h din 24. Cei care îşi doresc o sursă de finanţare suplimentară, trebuie să urmeze doar trei paşi, răspunsul fiind obţinut în 10 minute de la încheierea procesului.

Sumele ce pot fi acordate încep de la 600 de lei şi ating maximul pe care îl permite bugetul disponibil al clientului, conform legislaţiei în vigoare, iar durata creditului este între 6 şi 60 luni. În plus, creditul C-net de la Cetelem are avans 0% şi DAE începând de la 9.8%.

Potrivit unui studiu realizat în rândul clienţilor Cetelem, economia de timp, flexibilitatea în ceea ce priveşte ora şi locul aplicării la credit prin opţiunea online, precum şi rapiditatea întregului proces, sunt diferențiatori clari pentru cei care contractează un credit de nevoi personale Cetelem. Totodată, posibilitatea de a amâna plata ratelor până la 3 luni, precum şi aceea de a plăti ratele lunare automat, din orice cont curent, prin intermediul serviciului Direct Debit au fost incluse pe lista beneficiilor percepute de clienţii Cetelem.

În plus, securitatea datelor personale este asigurată de cele mai moderne metode de colectare ale informaţiilor. Datele personale ale clienţilor Cetelem rămân confidenţiale şi sunt în permanentă protejate cu ajutorul unui protocol de criptare a informaţiilor SSL (Secure Socket Layer), ce stabileşte o conexiune securizată între Cetelem şi computerul clientului. Mai mult, protocolul SSL protejează clienţii Cetelem de aplicaţii spion, destinate furtului de date personale.

Cetelem este o marca comercială a BNP Paribas Personal Finance, lider european în domeniul creditelor de consum, cu peste 60 de ani de experienţă în peste 20 de ţări. În România, Cetelem este lider pe piaţa creditelor de consum, fiind prezent în 300 de oraşe. Cei peste 1.000.000 de clienţi ai companiei beneficiază de soluţii integrate de creditare, precum: carduri de credit, credite pentru achiziţia de bunuri în magazinele partenere, credite online în magazine virtuale, credite de nevoi personale prin internet sau telefon şi credite auto.