MENIU

Orban, întâlnire cu Tăriceanu pe tema moțiunii de cenzură

Liberalii continuă întâlnirile pentru depunerea moțiunii de cenzură. Șeful PNL - Ludovic Orban a avut în această dimineață o întâlnire cu președintele ALDE - Călin Popescu Tăriceanu

Este a doua rundă de negocieri pe tema moțiunii. Discuțiile purtate între Orban și Tăriceanu s-au axat pe poziția pe care o va avea ALDE cu privire la acest demers.

În perioada aceasta se clarifică ultimele discuții cu cei care se declară în opoziție. Liberalii vor depune moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, vineri, după cum a declarat președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.

Penelistul a spus că preluarea guvernării ”nu este o fericire” pentru că situația este foarte proastă, iar liberalii riscă ca în 7-8 luni, încercând să repare, să se aleagă, de fapt, cu ”oalele sparte”.

Moțiunea este susținută și de președintele USR, Dan Barna, care a discutat, de asemenea, cu liderul PNL, Ludovic Orban. Moțiunea de cenzură trebuie să aibă cel puțin 233 de semnături, iar dacă Guvernu Viorica Dăncilă va fi demis, USR nu va intra la guvernare.

Mai multe articole despre:
null