MENIU

Oraşul unde oamenii trag mai RAR apa la WC şi primăria îi SOMEAZĂ să o tragă mai des

Sărăcia a atins cote maxime în multe oraşe din ţară, iar cheltuielile cu întreţinerea depăşesc de multe ori veniturile populaţiei.

Din ce în ce mai mulţi locatari din Craiova dau citire zero la consumul de apă şi folosesc apa din calorifere pentru a face baie, ca să nu plătească niciun ban în plus.

Proprietarii craioveni nu au voie să dea la asociaţie consum zero la apă. Regulamentul adoptat de primărie îi obligă să consume 50 l/zi de persoană, numai că de teama facturilor unii craioveni au ajuns să tragă mai rar apa la toaletă, scrie Gazeta de Sud.

Craiovenii din cadrul multor asociaţii de proprietari ignoră directiva din Regulamentul pentru asociaţii, adoptat prin HCL nr. 363/2013, care interzice raportarea de consum zero la apă, impunând o cotă minimă de 50 de litri de apă/zi de persoană.

Unii locatari nu înţeleg că este normal şi igienic să foloseşti măcar 1 mc de apă rece într-o lună şi 0,5 mc de apă caldă de persoană necesare atât igienei personale, cât şi pentru pregătirea hranei.

Aceştia aduc în continuare citirea apometrelor cu zero consum apă rece sau apă caldă, deşi locuiesc în apartament. În momentul în care administratorii se grăbesc să aplice prevederile regulamentului, adică să le treacă un consum minim de apă, proprietarii sar ca arşi. Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
Craiova apă consum apa