MENIU

Nuntă cu 350 de invitați, oprită de Poliție. Mirele, fiul fostului șef al Poliției Bihor

petrecere fara distantare oradea

Nuntă cu scandal la Oradea. Fiul fostului șef al Poliţiei Bihor a dat petrecere cu 350 de invitaţi. Oamenii legii au oprit însă nunta, iar socrul mare a ascuns lista cu invitaţi. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Evenimentul a debutat sâmbătă, în jurul orelor 17.00, într-o sală special construită pentru nunți. Echipe de control, alcătuite din poliţişti, reprezentanţi ai DSP, ANSVSA, ITM, pompieri şi jandarmi, au ajuns la locul faptei seara, în jurul orei 21.00, când petrecerea era în plină desfășurare, cerând lista cu invitaţi organizatorului, chiar fostul lor şef, Eugen Boc. Acesta a pretins, însă, că nu are lista completă, arătând una incompletă, pe care erau înscrise cu mult mai puţine persoane decât numărul celor prezenţi.

Nunta a fost oprită de organele de control, aceștia legitimându-i la plecare pe toţi cei aflaţi în sala de venimente. Numărul participanţilor a fost de de peste 350, cu 200 mai mult decât cel permis de legislația în vigoare (100 în aer liber şi 50 în spaţii închise).

Evenimentul s-a încheiat cu amendă şi dosar penal, după informațiile transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Potrivit unui comunicat transmis, duminică după-amiaza, poliţiştii s-au şi sesizat din oficiu, începând un dosar penal în caz, deocamdată in rem, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.  

Conform IPJ Bihor, patronii sălii au fost sancţionaţi cu amenda maximă, de 15.000 lei.

"Sâmbătă, începând cu ora 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au organizat o acţiune pe raza municipiului Oradea, în cadrul activităţilor de verificare a modului de respectare de către administratorii sălilor de evenimente a interdicţiilor specifice în contextul COVID 19"; se precizează în comunicat.”

Mai multe articole despre:
Oradea