MENIU

Orașul în care nu există șomaj, iar casele sunt GRATUITE. Nu mulți oameni știu de acest loc

Marinaleda, un oraș spaniol care se află la doar câțiva kilometri de Sevilla, este cunoscut drept localitatea în care nu există șomaj, locuitorii având libertatea de a-și construi case unde doresc. De asemenea, nu există criminalitate și nici poliție.

În această localitate locuiesc în jur de 27500 de persoane şi este condusă de către an Manuel Snachez Gordillo care a devenit cunoscut ca fiind un fel de “Robin Hood spaniol”. Acesta se află la conducerea localităţii din regiunea Sevillia încă din 1979.

În oraş funcţionează o cooperaivă agricolă în care muncesc aproape toţi cetăţnii şi sunt plătiţi cu 1200 de euro pe lună.

În plus, Marinaleda le oferă de asemenea rezidenţilor o casă, cu condiţia să o construiască singuri şi dacă au fost rezidenţi ai Marinaledei timp de cel puţin doi ani. Cărămizile şi mortarul sunt oferite gratis de guvernul local din Andaluzia, regiunea de care aparţine satul. De asemenea, persoanele care vor să-şi construiască o casă sunt ajutaţi cu arhitecţi, dar şi cu muncitori, scrie descoperă.ro.

Mai multe articole despre:
Spania poliţie şomaj oraş loc marinaleda