MENIU

ORA 21:00 Nicu Covaci se întoarce la "Jocuri de Putere"

ORA 21:00 Nicu Covaci se întoarce la "Jocuri de Putere"

În această seară! Ora 21:00 - Nicu Covaci se întoarce la Jocuri de Putere. Liderul legendarei trupe Phoenix despre România politică și politica României. Despre salvarea prin spirit și căutarea destinului unei națiuni!

Ora 22: EXPLOZIV - A fost Traian Băsescu un președinte-jucător, dictator sau un președinte-papagal? Există sau nu "statul paralel"? Dacă da, cine l-a inventat? Dacă nu, care este scopul acestei perdele de fum? De cine şi de ce a fost inventat "câmpul tactic" şi cine l-a folosit în favoarea cui? Se va întoarce şi împotriva "creatorului"? A ştiut şi a folosit fostul Preşedinte "câmpul tactic" sau a fost cineva mai puternic decât omul care spunea că ştie tot? Unde vor ajunge dezvăluirile Elenei Udrea şi ale lui Ingrid Mocan? De ce sunt făcute exact acum! Va fi salvat Traian Băsescu sau va fi înfundat el şi alţii? Adevărul fără menajamente EXCLUSIV la "Jocuri de Putere". Nici un subiect nu trebuie ocolit ci trebuie analizat cu detaşare şi bazându-te pe o laborioasă cercetare!

Ora 23:45 Lucrurile o iau razna în Catalonia, iar în România răsar autonomiști care vor internaționalizarea problemelor "Ținutului secuiesc". Este posibilă? Cea mai bună analiză de politică externă la "Jocuri de Putere!"

ŞOC! Cine este noul premier de la Praga. Miliardarul Andrej Babis, un "Trump al Cehiei" a fost etichetat drept "penal" şi "extremist" şi a câştigat cu o platformă program antisistem şi eurosceptică. Semnal puternic pentru Europa. Nori negrii deasupra Bătranului Continent!

Într-o emisiune marca “Rareș Bogdan” pe Realitatea TV și Realitatea FM, de la 21.00 până după miezul nopții!

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan jocuri de putere