MENIU

Operaţiune dramatică de salvare pe Râul Olt! Copil de 14 ani, căutat de pompieri

Operaţiune dramatică de salvare pe Râul Olt! Copil de 14 ani, căutat de pompieri / Foto: Arhivă

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu intervin, în aceste momente, pentru salvarea unui copil care a căzut în apă, pe raza localității Bradu.

UPDATE 21:30 - Băiatul căzut în Olt nu a fost găsit nici la această oră. Echipajul format din scafandrul de la ISU Sibiu și cei doi scafandri de la ISU Hunedoara îl caută în continuare.

Pompierii intervin pentru a salva un copil căzut în Râul Olt, pe raza localității Bradu, transmit reprezentanții acestora. La faţa locului s-au deplasat de urgență o ambulanță SMURD, o autospecială de intervenție cu o ambarcațiune.

Din informațiile primite și de la Ambulanța Sibiu, se pare că apelul la 112 a fost făcut pentru salvarea a doi copii căzuți în râu. Unul dintre ei ar fi fost salvat de un pescar aflat la fața locului, însă celălalt nu ar fi fost găsit, notează realitateadesibiu.net.

"Unul dintre băieţi, în vârstă de 15 ani, a fost salvat de apelant (pescarul care a sunat la 112, n.r.) şi preluat de un echipaj SMURD. Celălalt, în vâstră de 14 ani, a fost dat dispărut", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu.

Mai multe articole despre:
copil căzut în olt