MENIU

Operațiune contracronometru de salvare în Bucegi - 5 turiști în adidași și trening, blocați în zăpadă spre Vîrful Omu - FOTO

Operațiune de salvare contracronometru vineri seară în munții Bucegi pentu recuperarea mai multor turiști rătăciți. Salvamontiștii anunță că 5 persoane au rămas blocate în zăpadă spre vârful Omu.

Salvamontiștii din Bușteni intervin vineri seară pentru turiștii blocați pe zăpadă pe traseul spre Vârful Omu, munții Bucegi.

Cinci persoane sunt blocate într-o zonă acoperită cu zăpadă în Cerdacul Văii Cerbului din Masivul Bucegi, pe traseul care duce către Vârful Omu, potrivit Salvamont Prahova.

Acțiunea de salvare este în derulare, anunță Realitatea PLUS. 

Potrivit imaginilor postate în ultima oră de Salvamont Bușteni, turiștii erau echipați necorespunzător, în trening și adidași și jachete subțiri.

Salvamontiștii au atras din nou atenția că este nevoie de echipament corespunzător și e necesar să fie ales un traseu ușor si să anunte inainte să pornească pe traseu. Potrivit informațiilor disponibile la momentul difuzării acestei știri, nu se cunosc date despre un anunț către salvamontiști înainte de a pornit pe traseu.