MENIU

Adevărată fan-atică: a țipat până i-au cedat plămânii

Băieții din trupa  One Direction sunt, indirect și fără vina lor, autorii unui caz de analele medicinei. O adolsecentă a ajuns la spital, cu diagnosticul de colaps pulmonar, din cauză că a țipat neîntrerupt la concertul formației, relatează BBC.

Tânăra de 16 ani și-a pierdut suflul, însă a continuat să țipe până s-a prăbușit și a fost transportată la spital, unde medicii au constat că aerul s-a infiltrat în alte trei spații anatomice.

Medicul care a tratat-o pe tânără a povestit că, deși, aparent părea să nu aibă probleme, respira mult mai rapid, iar la palpare în anumite părți ale corpului se auzea un zgomot asemănător cu cel de grisine sfărâmate.

Potrivit Jurnalului Medicinei de Urgență, care a publicat articolul, este primul caz de acest fel cu care s-au întâlnit specialiștii. Literatura medicală a consemnat astfel de accidente doar la cei care fac scufundări, la piloți de avioane supersonice militare sau la cei care ridică greutăți foarte mari.  

 

Accidentul s-a petrecut în urmă cu trei ani, dar abia acum a fost făcut public. Medicul a relatat, cu umor, că i-a recomandat tinerei să-și spună povestea, poate ajunge celebră și își întâlnește idolii de la One Direction, dar era prea jenată de ceea ce i s-a întâmplat.

 

 

 

Mai multe articole despre:
concert one direction