MENIU

Omul de afaceri turc care a accidentat un poliţist avea o alcoolemie mare.Poliţistul, în stare gravă

Omul de afaceri turc care a accidendat grav un poliţist, dus la Penitenciarul Rahova
<p>Omul de afaceri a fost arestat</p>

Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist duminică noapte, a fost arestat preventiv. Abdullah Atas a fost dus la spitalul Penitenciarului Rahova, la doar câteva ore după ce a fost externat cu scandal din Spitalul de Urgenţă Floreasca. Turcul a avut o alcoolemie mare, de 1,65%, la două ore după producerea accidentului, conform anchetatorilor. Poliţistul rănit este în continuare în stare critică.

UPDATE 16.00: Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti au anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţistul accidentat de omul de afaceri turc este în continuare la Terapie Intensivă. El are un traumatism cranio-cerebral grav şi mai multe coaste fracturate.

"Pacientul a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti cu următorul bilanţ lezional: Politraumatism. Traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz. Fractură fronto–parietală stânga. Traumatism toracic forţe cu multiple fracturi costale şi fractură sternală. Contuzie pulmonară stânga şi hemotorax stâng. Traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire. Contuzie renală stânga. Hematom retroperitoneal minim. Pacientul se află în continuare în secţia de terapie intensivă în stare deosebit de gravă,  fără modificări faţă de ziua precedentă", se arată în comunicat.

Omul de afaceri turc avea o alcoolemie de 1,65%, indică testele de sânge efectuate la două ore de la producerea accidentului şi de 1,35% la trei ore după accident.

Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist duminică noapte, a fost arestat preventiv. El va ajunge la spitalul-penitenciar Rahova, la doar câteva ore după ce a fost externat cu scandal din spitalul Floreasca. Mai exact, mascaţii l-au ridicat de la ieşirea din spital.

Milionarul turc a fost scos de mascaţi din Spitalul Floreasca şi urcat într-o maşină a Poliţiei. Abdullah Atas a fost arestat preventiv şi va sta următoarele 30 de zile în spitalul Penitenciarului Rahova.

Agentul de la rutieră, spulberat cu maşina de milionarul turc, se află în continuare în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Totul s-a întâmplat în noaptea zilei de sâmbătă, spre duminică, în timpul unui control al poliţiştilor de la brigada rutieră bucureşti. Oamenii legii, plătiţi cu salarii ce variază între 1700 şi 2700 de lei, lunar, l-au somat pe Abdullah Ataş să oprească pe şoseaua Pipera. Acesta a redus viteza, dar apoi a accelerat brusc şi l-a luat pe capota autoturismului pe unul dintre agenţii de poliţie. După ce l-a purtat aşa aproape 500 de metri, poliţistul a căzut şi s-a lovit rău la cap.

Abdullah Atas a continuat să gonească pe şosea trei km, cu o viteză de aproape 200 de km la oră. Acesta a fost urmărit de un martor care deţinea o maşină puternică. De altfel poliţiştii i-au permis bărbatului să-l urmărească pe cetăţeanul turc pentru că maşinile din dotarea Ministerului de Interne nu puteau merge cu viteză atât de mare. Omul de afaceri a oprit abia după ce a lovit un gard de pe marginea drumului, dar şi atunci a încercat să fugă. Bărbatul a fost imobilizat de martor şi preluat apoi de poliţişti.

Mai multe articole despre:
accident poliţist turc om de afaceri