MENIU

Om al străzii, la un pas de MOARTE după ce a fost bătut și înjunghiat de mai multe ori pe o stradă din Oradea - Poliția anchetează cazul

Poliție - imagine arhivă

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu violenţă şi înjunghiat în repetate rânduri de doi indivizi, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au stabilit că, la data de 17 aprilie, în jurul orelor 07:15, persoana vătămată, în vârstă de 27 de ani, se afla împreună cu o altă persoană într-un loc amenajat de oamenii străzii pentru dormit, lângă un bloc din municipiul Oradea. Cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, stăteau culcaţi pe o saltea.

”Suspectul F.S., care era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat în locul în care se află persoana vătămată şi a început să lovească victima cu violenţă, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele peste corp şi peste cap, înţepând-o totodată de mai multe ori cu un cuţit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ”, susțin anchetatorii.

Victima, a cărei viaţă a fost pusă în pericol, a fost transportată de urgență la spital și supusă unei intervenţii chirurgicale ca urmare a leziunilor multiple suferite. Potrivit medicilor, bărbatul necesită între 25 și 30 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor în vederea stabilirii tuturor participanţilor la comiterea infracţiunii şi a contribuţiei acestora la comiterea infracţiunii.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale.

Mai multe articole despre:
om al strazii agresiune strada oradea