MENIU

Oligarhul a cărui fiică a ucis 5 oameni cu bolidul 4x4 își cere "iertare în genunchi"

<p>Fiica oligarhului</p>
<p>Fiica oligarhului</p>
<p>Fiica oligarhului</p>
<p>Fiica oligarhului</p>
<p>Fiica oligarhului</p>
<p>Alyona</p>
<p>Alyona</p>

"În genunchi cerem iertare familiilor celor care au pierit sau au fost răniți în accidentul îngrozitor de mașină și îi rugăm să ne ierte fiica", a rupt tăcerea mogulul din energie ucrainean a cărui fiică a ucis 5 oameni cu bolidul de lux cumpărat de tatăl ei.

Multimilionarul Vasily Zaitsev își cere iertare în genunchi pentru tragedia înfiorătoare produsă de fiica sa de doar 20 de ani, potrivit The Independent.

Alyona Zaitseva, de 20 de ani, ar fi trecut pe roșu la semafor cu 90 de km pe oră, s-a ciocnit cu un Volkswagen și a intrat cu mașina Lexus peste pietonii de pe trotuar.

Imagini absolut îngrozitoare au circulat în presă zilele treute cu vehiculul 4x4 răsturnat și înconjurat de trupuri pline de sânge. Tragedia a avut loc în orașul ucrainian Kharkiv săptămâna trecută.

Zaitseva, fiica magnatului, și-ar putea petrece următorii 10 ani din viață în spatele gratiilor. Momentan, a fost reținută pentru două luni, potrivit Mirror.co.uk.

Fetei i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, ceea ce l-a determinat pe tatăl tinerei, oligarhul ucrainean în vârstă de 61 de ani, să izbucnească. Părinții fetei le-au oferit familiilor victimelor suma de 1,3 milioane euro.

Oligarhul ucrainean a declarat inițial că vinovat pentru acest accident este șoferul automobilului Volkswagen. „Volkswagen-ul a lovit mașina în care era fiica noastră. Din cauza coliziunii puternice, mașina a ajuns la oamenii de pe trecerea de pietoni. Vom accepta orice decizie a judecătorului", adaugă oligarhul.

Mai multe articole despre:
mogul oligarh Alyona Zaitseva