MENIU

Olguța Vasilescu, despre crima din Craiova: "Psihopatul nu e craiovean, a venit special să omoare"

Lia Olguta Vasilescu

Olguța Vasilescu a făcut primele declarații după crima care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova unde o elevă de doar 14 ani a murit și un alt tânăr de 20 de ani este în stare gravă după ce ambii au fost înjunghiați de un elev al Liceului Militar în vârstă de 17 ani.

Olguța Vasilescu susține că ucigașul de 17 ani a venit special în Grădina Botanică să omoare pe cineva. Este declarația șocantă făcută de primarul Craiovei care spune că orașul pe care îl conduce nu este mai puțin sigur decât Timișoara, unde nici acum la peste 30 de ore nu a fost găsit ucigașul celor doi pensionari. Edilul Craiovei mai spune că agresorul cu maceta a fost prins cu ajutorul celor 2 polițiști locali care l-au verificat înainte de crima din parc. 

"A venit special sa omoare pe cineva, va dati seama cat sange rece a avut daca a trecut de 2 politisti cu care a vorbit si a dat de 20 de ori cu cutitul intr-o persoana. Un psihopat care, atentie, nu era craiovean, a venit special sa omoare pe cineva. Cert este ca daca n-ar fi existat acesti doi politisti locali nu ar fi fost prins pentru ca ei l-au identificat imediat pe ucigas. A putut sa fie prins la cateva sute de metri de Gradina Botanica intr-un timp record. 

Orasul craiova nu este mai nesigur decat este timisoara, de exemplu, unde iata, avem si acolo o crima infaptuita iar ucigasul nu a fost prins chiar daca au existat camere de luat vederi.

la noi norocuL a fost sa fie prins pentru ca l-a identificat politia locala", a explicat Olguța Vasilescu. 

Mai multe articole despre:
olguta vasilescu craiova crima gradina botanica