MENIU

Olena, soția lui Zelenski, mesaj TULBURĂTOR despre fetița ucisă de bombele rusești: Am cunoscut-o, mi-e greu să vorbesc la trecut - VIDEO

Mesaj sfâșietor al primei doamne a Ucrainei, Olena Zelenska, după ce imaginile cu fetița ucisă de rachetele rusești în timpul atacului asupra orașului Vinița au îngrozit o lume întreagă. Consoarta liderului de la Kiev a mărturisti că a fost șocată să constate că o cunoștea și a întâlnit-o pe micuța Lisa

"Toții am fost îngroziți de o fotografie cu un cărucior răsturnat în Vinița. Iar apoi, citind știrile, mi-am dat seama că o cunosc pe această fată. Cunoscut-o... Nu voi scrie cuvintele pe care le vreau pentru cei care au ucis-o. Vă voi scrie despre Lisa”, a afirmat Olena Zelenska pe pagina sa de Twitter.

Ne-am întâlnit în timpul înregistrării unei filmări pentru sărbătorile de Crăciun. Fetița a reușit să se picteze cu vopsea nu doar pe ea, rochia ei, ci și pe toți ceilalți copii, pe mine, cameramanul și directorul în doar jumătate de oră”, a detaliat prima doamnă povestea unei vizite pe care a făcut-o la un centru pentru copii cu nevoi speciale.

„Uitați-vă la ea în viață, vă rog. Plâng alături de cei dragi ei”, și-a încheiat ea mesajul.

Imaginile șocante în care apare căruciorul Lisei în urma bombardamentului care i-a fost fatal au făcit înconjurul lumii și au creat un val de revoltă și resnetimente la adresa acțșiunilor armatei ruse. Mama micuției a fost și ea grav rănită, pierzându-și un picior.

Mai multe articole despre:
olena zelenski vinita ucraina razboi