MENIU

Oferte speciale de Dragobete, într-un mare magazin online din România

Evomag vine cu oferte avantajoase pentru îndrăgostiții care sărbătoresc Dragobetele.

Campania celor de la Evomag cu ocazia sărbătorii de Dragobete vine cu reduceri semnificative la mai multe produse.

Cum puteți să sărbătoriți mai frumos Dragobetele dacă nu privind un film romantic împreună, la un televizor de ultima tehnologie, cum este cel de la LG, cu diagonală de 106 cm, Full HD, TruMotion, 3D.

Prețul acestui televizor este redus cu 25% doar pentru cei îndrăgostiți cu adevărat.

Întreaga ofertă de la Evomag o găsiți AICI.

Dacă vreți un televizor și mai mare, aveți de la evomag o ofertă de Dragobete de 119 cm diagonală, FUll HD, 3D, Smart TV de la Philips.

Este un televizor deosebit, are un procesor de imagine Pixel Plus HD pentru imagini clare și precise, Ambilight și un design fără ramă pentru a duce experiența de vizualizare la un alt nivel.

Găsiți oferta cu o reducere de 200 de lei AICI.

O reducere de 400 de lei găsiți doar de Dragobete la Evomag și la televizorul de la Smasung cu diagonală de 122 de cm.

Smart TV cu full HD, Motor HyperReal, Clear Motion Rate 100 HZ. Găsești întreaga ofertă și reducerea AICI.

Unul dintre televizoarele cu cea mai mare reducere de preț din campania de Dragobete de la Evomag este Smart TV-ul de la LG. Îl găsești doar în această perioadă la o reducere de 1.600 de lei din prețul inițial.

Televizorul are o diagonală de 152 cm, Full HD, 3D, Ecran IPS.

Mai multe informații și prețuri AICI.

Pentru îndrăgostiți, Evomag are oferte speciale de Dragobete pentru tot ceea ce e necesar atunci când vrei să vezi un film cu perechea ta, ca la cinema, doar că la tine acasa.

Player Blu-Ray de la Samsung cu reducere de 25%. Beneficiați acasă de o experiență 3D mai captivantă și mai spectaculoasă.

Toate detaliile ofertei le găsiți AICI.

Dacă ai un televizor Smart TV și un Blu-Ray player deja, tot ce îți mai lipsește este un sistem audio care să facă întreaga experiență perfectă.

De dragobete găsești la Evomah Sistem Home Cinema de la Sony cu o reducere de 100 de lei. Sistem 5.1 cu o putere totală de 1000W, telecomandă, HDMI, USB, intrare optică audio.

Găsești oferta AICI.

Întreaga ofertă de Dragobete de la Evomag o găsești AICI.

Cei de la Evomag au o surpriză pentru clienții care cumpără în perioada aceasta produse de la magazinul lor online: pentru fiecare 10 lei cheltuiți primești 10 puncte pe care le poți juca la Jackpot-ul de pe site-ul lor și poți câștiga zeci de premii.

Vezi AICI exact ce trebuie să faci.