MENIU

Oferte incredibile la eMAG pentru electrocasnicele Bosch. Roboti de bucatarie la preturi mici

Oferte foarte bune in aceasta perioada la magazinul online eMAG pentru electrocasnicele mici de la Bosch.

Oferte – Lista cu toate produsele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

Oferte imbatabile pentru electrocasnicele mici, roboti de bucatarie, blenedere, mixere si multe altele, la eMAG. Se desfasoara o promotie ce aduce discounturi de 35% pentru mai multe produse.

Oferte incredibile eMAG – Robot de bucatarie Bosch

Prima oferta pe care v-o prezentam este cea a unui robot de bucatarie Bosch. Acest robot este multifunctional, are putere de 800W, un bol cu volum de 2.3 l, blender de 1l, 2 viteze si are culoarea alba. Pretul sau este redus cu 25% si puteti afla toate detaliile ofertei AICI.

Oferte incredibile la eMAG – Mixer cu bol Bosch

Tot din promotia Bosch avem un alt produs cu discount de 23%. Este vorba despre un mixer cu bol, foarte util daca vreti sa pastrati curatenia in bucataria dumneavoastra chiar in timp ce pregatiti diferite preparate. Mixerul are o putere de 450W, 5 viteze dar si optiunea Turbo. Toate detaliil ei cadoul surpriza de la achizitie le gasiti AICI.

Oferte incredibile la eMAG – Blender Bosch

Daca vreti sa aveti un stil de viata cat mai sanatos, este necesara achizitia unul blender in care va puteti prepara o multime de mancaruri lichide foarte sanatoase. Mai ales ca acum are o reducere de 30%. Blenderul Bosch are putere de 21000 RPM, 350W, 0,6l volum si un vas de mixare din sticla Thermosafe de cea mai buna calitate. Blenderul are doua viteze si o serie de accesorii din Tritan ce intra in oferta pe care o gasiti AICI.

Oferte incredibile la eMAG – Mixer de mana Bosch

Daca v-am prezentat un mixer cu bol, iata ca vine momentul sa va prezentam si un mixer de mana foarte util si usor de utilizat, dar si foarte ieftin, avand o reducere de 32%. Mixerul Bosch are 500W, 5 viteze plus turbo, optiune de tocator si mai are in componenta sa cateva accesorii. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Oferte incredibile la eMAG – Storcator de fructe si legume Bosch

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un storcator de fructe dar si legume de la Bosch. Puteti prepara in el o multime de sucuri foarte sanatoase, are un recipient special pentru suc de 1.25l si un alt recipient pentru pulpa ce are volum de 2 l. Storcatorul e dotat cu doua viteze, tub de alimentare cu latime de 73mm. Pretul aflat la reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
oferte emag