MENIU

Oferte city break Dubai. Reduceri de până la 35% la mai multe pachete de vacanță

Dacă vreți să călătoriți în Dubai în următoarea perioadă, aveți câteva oferte city break azi pe care nu trebuie să le ratați. Iată cele mai bune oferte. 

Cei care vor să călătorească în Dubai în următoarea perioadă, au la Vola.ro câteva oferte atractive la mai multe pachete de vacanță. Întreaga listă de oferte city break Dubai o găsiți - AICI. 

De exemplu, puteți alege Arabian Park, unde este o reducere de 30% la un pachet cu 3 nopți de cazare și bilete de avioane incluse. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Situat pe pe Oud Metha Road, la 10 km de Aeroportul International Dubai, hotelul ofera acces rapid la statia de metrou Al Jadaf, care faciliteaza legatura cu restul insulei si isi primeste oaspetii cu o sala de fitness complet echipata, plaja privata si o piscina spatioasa in aer liber. Complexul este prevazut cu 4 restaurante si baruri, care servesc meniuri internationale si gustari usoare, iar magazinul de delicatese este deschis non stop si ofera salate, sushi si sandvisuri. Oaspetii beneficiaza de serviciu gratuit de transfer de la/la plaja, muzeu, Dubai Mall si aeroport, in timp ce serviciul de internet wireless este disponibil in incinta intregului hotel, gratuit.

Oferte city break Dubai. Reducere de până la 35%

Tot pentru un pachet de 3 nopți de cazare puteți alege Hotel Five Continents Cassells Al Barsha. Întreaga ofertă city break Dubai o găsiți - AICI. Aici beneficiați de o reducere de35%. Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates si ofera acees facil la principalele zone comerciale ale Dubaiului.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina in aer liber pe acoperis, cu vedere la Palm Jumeirah, o sala de fitness, o cada cu hidro masaj, o sauna finlandeza, bai de aburi si specialisti care ofera masaje si tratamente de relaxare, contra cost. Complexul este prevazut cu doua restaurante ce servesc preparate din bucataria internationala si araba, serviciul de internet wireless este disponibil in incinta intregului hotel, gratuit. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Oferte city break Dubai. Ce puteți face în Dubai, potrivit Vola.ro

Descoperiti orasul Dubai intr-un tur cu Autobuzul Hop-On Hop-Off, iar experienta City Break-ului din Dubai va fi completa. Veti vedea Burj Kahlifa, Jumeirah Beach Park, Fortul Al Fahidi, Dubai Creek si multe alte atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratati.

Daca te intereseaza istoria si modul de viata al oamenilor care traiesc aici, atunci viziteaza Muzel Dubai, cel mai important muzeu al orasului. Muzeul si-a deschis portile in anul 1971 si prezinta o colectie de obiecte traditionale, precum si artefacte din Asia si Africa.

Suberbul cartier Bastakiya dateaza din anul 1800 si te intampina cu case traditionale arabesti, intr-un peisaj pitoresc. O plimbare prin acest cartier iti va dezvalui turnurile de vant, construite din ciment si coral, Muzeul Dubaiului, Galeria Majlis, unde sunt prezentate obiecte din ceramica si bijuterii traditionale, si Galeria XVA, ce adaposteste obiecte create de artisti locali.

Autoproclamata „A opta minune a lumii", Palm Island este dovada vie ca si omul poate creea "natura". Paseste pe cel mai mare arhipelag artificial din lume, format din trei insule, fiecare avand forma unui palmier – Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali si Palm Deira. Deocamdata, doar insula Palm Jumeirah poate fi vizitata.