MENIU

Oferte cărți Zilele Elefant.ro. Reduceri de până la 90% la numeroase titluri

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro a început o campania cu ocazia împlinii a 7 ani de la deschidere. Iată câteva dintre cele mai tentante oferte cărți Zilele Elefant.ro.

Întreaga listă de oferte cărți Zilele Elefant.ro o găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 55%. Un barbat si o femeie. Jojo Moyes. O mama singura. O familie haotica. Un strain chipes. O poveste de dragoste neasteptata. Cu doua slujbe si doi copii, Jess Thomas se straduieste sa faca totul cat mai bine in fiecare zi. Dar e greu fara nici un ajutor. Mai ales ca uneori isi asuma riscuri prea mari din nevoia de a-si indeplini cat mai bine rolul de mama... Tanzie, fiica lui Jess, deosebit de inteligenta, este pasionata de matematica, dar, lipsita de orice fel de sustinere, nu va avea ocazia sa atinga succesul. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 58%. Insomnii. Irina Binder.„A venit momentul fericit in care Insomniile Irinei Binder sa ni se prinda ca o podoaba in jurul sufletelor, iar gandurile ei de la ceasuri tarzii sa ne imbratiseze pe toti cu generozitate. Citindu-i trairile, vom descoperi inca o data, cu uimire, ca nedormirile ei sunt si ale noastre, ca nesomnul meu si al tau ne apropie pe toti in acele clipe in care reusim sa ne privim viata cu sinceritate si cu inimile asternute in palme. Vom afla astfel, in nopti incercanate, ca gandurile si simtirile Irinei sunt si ale noastre, ca bucuriile, tristetile si sperantele ei ne curg navalnic prin sange tuturor, iar Irina e a fiecaruia dintre noi” - Carmen Voinea - Raducanu. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 61%. Trei coroane intunecate. Kendare Blake. In fiecare generatie de pe insula Fennbirn se naste un set de triplete: trei regine, toate mostenitoare cu drepturi egale la coroana si fiecare posedand puteri magice mult ravnite. Mirabela stapaneste cele patru elemente, e capabila sa starneasca valvatai lacome de foc sau furtuni violente doar pocnind din degete. Katharina este o otravitoare si poate inghiti cele mai ucigatoare veninuri fara sa simta aproape nimic. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Oferte cărți Zilele Elefant. Oferte și la cărțile lui Andrei Pleșu

Reducere 50%. Fata catre fata. Intalniri si portrete. Andrei Plesu. Suntem, in buna masura, suma intalnirilor de care am avut parte. In ce ma priveste, am fost norocos. Parcursul de-a lungul caruia s-a alcatuit biografia mea privata si publica mi-a prilejuit o sumedenie de contacte umane, a caror „urma” m-a modelat, intr-un fel sau altul, de la croiala pana la cusatura. Si ma simt indemnat sa dau seama de aceasta sansa. Am, in plus, convingerea ca portretele care urmeaza pot fi, dincolo de ceea ce inseamna ele pentru mine, si foarte utile documente de epoca. -Andrei Plesu. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 61%. Cele treisprezece motive. Jay Asher. CLAY JENSEN nu vrea sa stie nimic despre casetele pe care le-a inregistrat Hannah Baker. Hannah a murit. Si secretele ei ar trebui ingropate odata cu ea. Dar vocea acesteia ii spune ca numele lui se regaseste pe casete – si ca, intr-un fel, el este responsabil de moartea ei. Pe tot parcursul noptii, Clay asculta inregistrarile. Merge pe urmele indicatiilor lasate de Hannah, prin oraselul in care locuieste… si ceea ce descopera ii va schimba viata pentru totdeauna. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 45%. Aviatorul. Evgheni Vodolazkin. Autorul bestsellerului international Laur, Evgheni Vodolazkin, revine cu o poveste coplesitoare despre memorie si vina, despre o iubire atat de puternica, incat invinge haosul si chiar moartea. Aviatorul a fost finalist la principalele premii literare din Rusia si a castigat, in 2016, Bolsaia Kniga — Premiul al doilea. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Oferte cărți Zilele Elefant.ro. Reduceri și la cărțile lui Gabriel Garcia Marquez

Reducere 55%. Dragostea in vremea holerei. Gabriel Garcia Marquez. In tinerete, Florentino Ariza si Fermina Daza traisera o pasionanta poveste de dragoste. Numai ca viata iti rezerva uneori surprize... La inceput, cand Florentino afla ca Fermina se va casatori cu un doctor bogat, simte ca viata lui s-a sfarsit. Desi isi gaseste echilibrul, bucurandu-se de succes in afaceri si nu numai... (cele 622 de relatii amoroase ar putea confirma acest lucru), dragostea lui pentru Fermina ramane la fel de puternica. Asa ca, dupa 50 de ani, 9 luni si 4 zile de despartire, Florentino isi reinnoieste declaratia de dragoste in fata femeii visurilor lui. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Gradina uitata. Kate Morton. Gradina uitata, cel de-al doilea roman al lui Kate Morton, egaleaza succesul international al cartii sale de debut, Casa de la Riverton, devenind, in 2008, mai intai bestseller in Australia, apoi bestseller Sunday Times in Marea Britanie si bestseller New York Times in SUA. In anul 2009 a fost recompensat cu General Fiction Book of the Year, in cadrul Australian Book Industry Awards (ABIA). Romanele lui Kate Morton sunt publicate in peste treizeci si cinci de tari. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.