MENIU

Ofertă Vola.ro. Vacanță într-un oraș superb mai ieftină decât o noapte în Poiana Brașov

Cei care vor să călătorească în următoarea perioadă prin Europa, au o oferta atractivă de vacanțe Vola.ro într-o capitală superbă. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți. 

Platforma online Vola.ro, pe care se poate rezerva bilete de avion și vacanțe anunță o serie de oferte interesante pentru cei care vor să viziteze Europa. De exemplu, o vacanță la Roma are prețuri începând de la 86 de euro.

În acest preț intră două nopți de cazare și biletele de avion dus-întors.

Hotelul este situat convenabil in inima Romei, la doar 100 de metri de Biserica S. Maria Maggiore si de Gara Termini.

Mai multe detalii și oferta de vacanțe ieftină la Roma Vola.ro găsiți LA ACEST LINK.

Hotelul este detinut si gestionat direct de catre aceeasi familie, inca din 1956. Este situat foarte aproape de centrul istoric si ofera legaturi excelente de transport, gara si o statie de metrou fiind in apropiere. La mica distanta de hotel puteti gasi si un centru comercial.

Distanta pana la Aeroportul Ciampino este de 16 km, iar pana la Aeroportul International Leonardo da Vinci (Fiumicino) este de 30 km.

Vacanță ieftină la Roma Vola.ro. Ce poți vedea în orașul celor 7 coline

Orasul celor 7 coline sau Cetatea Eterna este un muzeu in aer liber, iar fiecare straduta este o pagina de istorie care iti fura atentia. La fiecare colt dai peste monumente antice, peste tezaure de arta si arhitectura si minunate biserici, galerii si ruine protejate.

Roma este resedinta Vaticanului si a fost de-a lungul anilor un centru al puterii, culturii si religiei, leaganul uneia dintre cele mai importante civilizatii din lume. In acelasi timp este un oras cosmopolit si modern de unde poti lua pulsul modei, artei si a culturii contemporane.

Centrul istoric al Romei, dominat de cele „sapte coline” (Capitoliu, Palatin, Viminal, Aventin, Quirinal, Esquilin si Celian) se mandreste cu faptul ca este listat in Patromoniul Unesco. Calatorii romantici sau cei care vor sa se mai si relaxeze trebuie sa faca o plimbare prin pietele din Roma, in special Piazza di Spagna, Piata Navona si Piata Venetia, care sunt intesate de turisti.

Roma este ideala si pentru shopping asa ca rezerva-ti macar jumatate de zi acestei pasiuni costisitoare si iti garantam ca vei avea de unde alege. Un city-break la Roma va fi cu siguranta una dintre cele mai frumoase vacante din viata ta.